divendres, 18 de novembre del 2011

APAC

Avui un amic m'ha parlat d’APAC, l'associació de Professors i Professores d’Anglès de Catalunya, una organització oberta a tots els professionals de l'ensenyament de l'anglès de qualsevol àmbit o nivell, tant del sector públic com del privat.

Aquesta associació va ser creada el 12 de desembre de 1986 amb la finalitat d'establir un punt de trobada entre docents amb interessos i problemàtiques comunes. Actualment, disposen d'una pàgina web, on podem trobar fòrums, una gran quantitat de recursos didàctics, un calendari de seminaris i congressos enfocats a la formació continuada dels mestres i publicacions trimestrals. 

A més a més, L'APAC organitza cada any un congrés al qual estan convidats educadors de llengua anglesa amb la intenció de compartir experiències i opinions. Així, en aquest congrés s’exposen noves metodologies i recursos didàctics, i tot tipus d'informacions rellevants en aquest àmbit.

Una altra cosa que m'ha comentat és que qualsevol alumne de magisteri està convidat a assistir a aquest congrés com a voluntari i treure profit de tot el coneixement exposat en aquest esdeveniment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada