dijous, 22 d’octubre del 2009

Exposició - Qui ets, tu?

Ahir a classe de comunicació oral, escrita i digital va tenir lloc l'exposició Qui et, tu? L'activitat consistia en que cadascú descrivís algú de la classe amb una fotografia o muntatge fotogràfic. Primer els "assistents" a l'exposició expressàvem allò que ens transmetia la foto i després l'autor de l'obra ens deia què havia volgut reflectir. En el següent vídeo en podem veure un exemple:



La veritat és que l'exposició va estar molt bé. Les fotografies eren molt originals i n'hi havia de sorprenentment creatives. A més, l'activitat ens va permetre treballar la descripció així com l'exposició en públic.

Des d'aquest post m'agradaria agrir a la professora, l'Imma Gómez Pallarès, la proposició d'una activitat tan creativa i divertida que ens ha permès treballar aspectes cabdals de la comunicació de manera molt didàctica. La següent presentació és un recull de fotografies de l'exposició.

2 comentaris:

  1. eiiiii! molt bé Eliiiiii!
    que bé que fessis fotos i vídeo per què ara mola mirar-ho, jeje!

    de totes maneres jo vull totes les fotos d'aquesta classe, així que ja me les passaràs ;)

    fins demà. muaaaaaaaa

    ResponElimina
  2. Elisabteh m'ha agradat molt que pengessis el que heu fet a classe perquè així els que som de l'altre grup podem veure com treballeu.
    Felicitats!!

    ResponElimina